Πορτογαλία Κορονοϊόσ / Portogalia Ta Misa Kroysmata Sth Lisabona Ofeilontai Sth Bretanikh Metalla3h A8hna 9 84 / Ο ημερήσιος απολογισμός από τον κορονοϊό στην πορτογαλία ανήλθε σε αριθμό ρεκόρ 218 θανάτων σήμερα, έναντι 167 θανάτων που ανακοινώθηκαν χθες, δευτέρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την έναρξη της.

Πορτογαλία Κορονοϊόσ / Portogalia Ta Misa Kroysmata Sth Lisabona Ofeilontai Sth Bretanikh Metalla3h A8hna 9 84 / Ο ημερήσιος απολογισμός από τον κορονοϊό στην πορτογαλία ανήλθε σε αριθμό ρεκόρ 218 θανάτων σήμερα, έναντι 167 θανάτων που ανακοινώθηκαν χθες, δευτέρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την έναρξη της.. H πορτογαλία κατέγραψε σχεδόν τους μισούς από τους θανάτους από τον κορονοϊό μέσα στον ιανουάριο, γεγονός που υπογραμμίζει την σφοδρή επιδείνωση της υγειονομικής κατάστασης σε μια χώρα, η οποία είχε καλό ιστορικό. Πέθανε στην πορτογαλία ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές. Παρατείνεται για 15 ημέρες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για «θαύμα» κάνουν λόγο διεθνή μμε αναφερόμενα στην περίπτωση της πορτογαλίας, που είχε τον περασμένο ιανουάριο τη μεγαλύτερη ανά την υφήλιο αναλογία κρουσμάτων. Με εξαίρεση ένδεκα δήμους, η πορτογαλία θα συνεχίσει το σχέδιό της χαλάρωσης των μέτρων κατά του κορονοϊού, όπως είχε προγραμματιστεί, με το άνοιγμα εκ νέου εστιατορίων, εμπορικών κέντρων, χώρων εκδηλώσεων, γυμνασίων.

Η χώρα μετρά πάνω από 25.000 κρούσματα το τελευταίο 15ήμερο, με αρνητικό ημερήσιο ρεκόρ 4.656 κρουσμάτων χθες, 30. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Ο υπουργός εξωτερικών της πορτογαλίας δήλωσε χθες ότι η απόφαση της κυβέρνησης της ισπανίας. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο.

Koronoios Portogalia Synexizetai H Xalarwsh Twn Metrwn Meta Th Dimhnh Karantina E8nos
Koronoios Portogalia Synexizetai H Xalarwsh Twn Metrwn Meta Th Dimhnh Karantina E8nos from www.ethnos.gr
Ο υπουργός εξωτερικών της πορτογαλίας δήλωσε χθες ότι η απόφαση της κυβέρνησης της ισπανίας. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Παρατείνεται για 15 ημέρες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «λάθος» η απαίτηση της ισπανίας για αρνητικό τεστ για τον νέο κορονοϊό στα σύνορα. Πέθανε στην πορτογαλία ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές. Με τα νέα κρούσματα, ο αριθμός των. Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο.

Η χώρα μετρά πάνω από 25.000 κρούσματα το τελευταίο 15ήμερο, με αρνητικό ημερήσιο ρεκόρ 4.656 κρουσμάτων χθες, 30.

Από τα τέλη ιανουαρίου έβαλαν προσωρινά λουκέτο σχολεία, πανεπιστήμια και παιδικοί σταθμοί. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Η πορτογαλία εισήλθε σήμερα στην τρίτη φάση μιας σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, με την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων, του εσωτερικού των καφέ και των εστιατορίων, των. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Ο υπουργός εξωτερικών της πορτογαλίας δήλωσε χθες ότι η απόφαση της κυβέρνησης της ισπανίας. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ανήλθε στις 59.943, σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας dgs. Η πορτογαλία παρέτεινε σήμερα, τουλάχιστον έως τα μέσα μαρτίου, το lockdown που έχει επιβάλει στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της ανέθεσε στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για τη σταδιακή άρση. Για «θαύμα» κάνουν λόγο διεθνή μμε αναφερόμενα στην περίπτωση της πορτογαλίας, που είχε τον περασμένο ιανουάριο τη μεγαλύτερη ανά την υφήλιο αναλογία κρουσμάτων. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα θα εφαρμοστούν στην πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, καθώς τα αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοϊού ασκούν ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία. Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο. Ο ημερήσιος απολογισμός από τον κορονοϊό στην πορτογαλία ανήλθε σε αριθμό ρεκόρ 218 θανάτων σήμερα, έναντι 167 θανάτων που ανακοινώθηκαν χθες, δευτέρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την έναρξη της. Δύσκολες ώρες για την πορτογαλία, η οποία πλήττεται από την πανδημία τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Πέθανε στην πορτογαλία ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές. Ο πρωθυπουργός της πορτογαλίας αντόνιο κόστα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος μαρτσέλο ρεμπέλο ντε σόουζα ζήτησε από το κοινοβούλιο να δώσει το πράσινο φως προκειμένου να κηρυχθεί η. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ανήλθε στις 59.943, σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας dgs.

Koronoios Dyo Andres Ta Prwta Kroysmata Sthn Portogalia
Koronoios Dyo Andres Ta Prwta Kroysmata Sthn Portogalia from www.newsit.gr
Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο. H πορτογαλία κατέγραψε σχεδόν τους μισούς από τους θανάτους από τον κορονοϊό μέσα στον ιανουάριο, γεγονός που υπογραμμίζει την σφοδρή επιδείνωση της υγειονομικής κατάστασης σε μια χώρα, η οποία είχε καλό ιστορικό. Από την τρίτη η πορτογαλία μπαίνει ξανά στην «πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης και οι βρετανοί τουρίστες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού για την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα. Ο πρωθυπουργός της πορτογαλίας αντόνιο κόστα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος μαρτσέλο ρεμπέλο ντε σόουζα ζήτησε από το κοινοβούλιο να δώσει το πράσινο φως προκειμένου να κηρυχθεί η. Η πορτογαλία παρέτεινε σήμερα, τουλάχιστον έως τα μέσα μαρτίου, το lockdown που έχει επιβάλει στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της ανέθεσε στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για τη σταδιακή άρση. Δεκάδες γηροκομεία στην πορτογαλία έχουν καταγράψει κρούσματα μεταξύ των τροφίμων και του προσωπικού και θανάτους, ειδικά. Από τα τέλη ιανουαρίου έβαλαν προσωρινά λουκέτο σχολεία, πανεπιστήμια και παιδικοί σταθμοί.

Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο.

Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Από την τρίτη η πορτογαλία μπαίνει ξανά στην «πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης και οι βρετανοί τουρίστες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού για την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ανήλθε στις 59.943, σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας dgs. Η πορτογαλία πλήττεται, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ευρώπης, από το δεύτερο, σφοδρό κύμα κορονοϊού. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Τα γυμναστήρια κι οι ταράτσες των καφέ κατακλύστηκαν στη λισαβόνα. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Νέο στέλεχος του κορονοϊού εντοπίστηκε στο νησί μαδέρα της πορτογαλίας, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνουν οι αρχές της χώρας και η περιφερειακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η πορτογαλία. «λάθος» η απαίτηση της ισπανίας για αρνητικό τεστ για τον νέο κορονοϊό στα σύνορα. Η πορτογαλία παρέτεινε σήμερα, τουλάχιστον έως τα μέσα μαρτίου, το lockdown που έχει επιβάλει στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της ανέθεσε στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για τη σταδιακή άρση. Πέθανε στην πορτογαλία ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο. Η χώρα μετρά πάνω από 25.000 κρούσματα το τελευταίο 15ήμερο, με αρνητικό ημερήσιο ρεκόρ 4.656 κρουσμάτων χθες, 30. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Η πορτογαλία πλήττεται, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ευρώπης, από το δεύτερο, σφοδρό κύμα κορονοϊού. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο.

Koronoios Arnhtiko Rekor 8anatwn Sth Germania Neo Lockdown Sthn Portogalia Kosmos News 24 7
Koronoios Arnhtiko Rekor 8anatwn Sth Germania Neo Lockdown Sthn Portogalia Kosmos News 24 7 from i4thumbs.glomex.com
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η πορτογαλία. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ανήλθε στις 59.943, σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας dgs. Η πορτογαλία εισήλθε σήμερα στην τρίτη φάση μιας σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, με την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων, του εσωτερικού των καφέ και των εστιατορίων, των. Νέο στέλεχος του κορονοϊού εντοπίστηκε στο νησί μαδέρα της πορτογαλίας, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνουν οι αρχές της χώρας και η περιφερειακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Μέσα μαρτίου άνοιξαν πρώτα τα νηπιαγωγεία. Με εξαίρεση ένδεκα δήμους, η πορτογαλία θα συνεχίσει το σχέδιό της χαλάρωσης των μέτρων κατά του κορονοϊού, όπως είχε προγραμματιστεί, με το άνοιγμα εκ νέου εστιατορίων, εμπορικών κέντρων, χώρων εκδηλώσεων, γυμνασίων. Από την τρίτη η πορτογαλία μπαίνει ξανά στην «πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης και οι βρετανοί τουρίστες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού για την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα.

Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο.

Από την τρίτη η πορτογαλία μπαίνει ξανά στην «πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης και οι βρετανοί τουρίστες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού για την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα. Από τα τέλη ιανουαρίου έβαλαν προσωρινά λουκέτο σχολεία, πανεπιστήμια και παιδικοί σταθμοί. Με τα νέα κρούσματα, ο αριθμός των. Παράλληλα, χθες η χώρα κατέγραψε το αρνητικό ρεκόρ των 167 θανάτων με αποτέλεσμα το σύνολο. Η πορτογαλία πλήττεται, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ευρώπης, από το δεύτερο, σφοδρό κύμα κορονοϊού. Τα γυμναστήρια κι οι ταράτσες των καφέ κατακλύστηκαν στη λισαβόνα. Ο ημερήσιος απολογισμός από τον κορονοϊό στην πορτογαλία ανήλθε σε αριθμό ρεκόρ 218 θανάτων σήμερα, έναντι 167 θανάτων που ανακοινώθηκαν χθες, δευτέρα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την έναρξη της. Η πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 486 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την εβδομάδα άρσης του lockdown τον μάιο. Τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής αρχής υγείας dgs σήμερα. Μέσα μαρτίου άνοιξαν πρώτα τα νηπιαγωγεία. Μουσεία, γυμνάσια και οι ταράτσες των καφέ ανοίγουν ξανά στην πορτογαλία σήμερα, περισσότερο από δύο μήνες μετά το κλείσιμό τους. Δύσκολες ώρες για την πορτογαλία, η οποία πλήττεται από την πανδημία τα κρούσματα κορονοϊού στην πορτογαλία αυξήθηκαν κατά 1.350 το τελευταίο 24ωρο, η μεγαλύτερη αύξηση από τα τέλη φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία. Η πορτογαλία παρέτεινε σήμερα, τουλάχιστον έως τα μέσα μαρτίου, το lockdown που έχει επιβάλει στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της ανέθεσε στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για τη σταδιακή άρση.

Νέο στέλεχος του κορονοϊού εντοπίστηκε στο νησί μαδέρα της πορτογαλίας, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνουν οι αρχές της χώρας και η περιφερειακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας πορτογαλία. Από την τρίτη η πορτογαλία μπαίνει ξανά στην «πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης και οι βρετανοί τουρίστες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού για την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama