Απεργια Τεταρτη / ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των.

Απεργια Τεταρτη / ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των.. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο.

Γενική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Πατρών ...
Γενική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Πατρών ... from tempo24.news
Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία.

Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου.

Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών.

ΒΟΛΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11/2013 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ...
ΒΟΛΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11/2013 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ... from 1.bp.blogspot.com
Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά.

Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης.

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: "Όλοι και όλες στην ΑΠΕΡΓΙΑ ...
Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: "Όλοι και όλες στην ΑΠΕΡΓΙΑ ... from i.picasion.com
Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια.

Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε.

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama